Hemma igen!

Skrivet den 2009-03-22 klockan 20:53:44
Ni anar inte vad vi hade det härligt jag och Malena och endel tabbar som gör det hela roligt i efterhand=)
Vi åkte på fredags em, resan gick bra och men vi åkte några varv runt Jönköping innan vi väl hittade vårt hotell. Väl framme gick vi in och fick korten till rummet, vi skulle upp och duscha men hittade inga handukar, så vi fick gå ner igen. Vi bodde på våning 5 så mycker trappor blev det, då vi inte kännde för att åka hissen! Väl färdiga i duschen så fanns det ingen vinöppnare så vi fick ta två små flaskor med kork som inte va det godaste vinet i världen;-)
Vi ble iaf fina och begav oss ut. Vi åt på krogen som låg vägg i vägg (Harrys) men där va det dött så vi åt och hade det trevligt innan vi gick upp på rummet för att invänta mer folk och då somnade vi hehe!
På lördagen gick vi på stan och fikade, värkligen en hel fin stad! Sen kl 1 gick vi på spa och hade det helt underbart! Vi var där i flera, flera timmar och badade, solade, gick på band, njöt och bara latade oss! På kvällen gjorde vi oss redo för en ute kväll och år på resturangen som tillhörde vårt hotell, skit najs! Sen hade vi vip till Harrys som var betydligt mer välbesökt på Lördagen! Vi träffade några killar födda 90!!! Som var allmänt vidriga och borde nog sovit, iaf inte drukit och heller inte kommit in på Harrys med åldersgräns 23, men, men dessa grabbar fick tillsägelse och blev tysta och tur va det då de bodde i rummet mitt emot oss.
Allt annat var toppen och vi hade en underbar kväll!
Helt klart en lyckad helg och jag och malena har bestämt att vi kommer göra om detta=)
Nästa gång ska vi till Karlstad, hehe (när nu det blir)



Vad vi såg i fönstret! Så fin kyrka!!
  

Kommentarer
Postat av: Elin

Låter som att du haft en toppen bra helg!

Och vilken fin utsikt genom fönstret, vad är det för kyrka?

Kram

2009-03-22 | 22:00:27
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Renée (wilmisen)

Vad roligt att det blev så lyckat!! Kan tänka mig att man har en helt annan ork när man kommer hem igen - och vad kul att träffa barnen igen! Hade de haft det bra med pappa?



/Renée

2009-03-23 | 11:15:33
URL: http://stenberg.bloggagratis.se
Postat av: Jennyli

Roligt att du gillade Jönköping! Älskar verkligen den här staden o ångrar inte en sekund att jag lämnade trestad s Även om u-a/vbg/thn oxå har sin charm ;-) Va ni på hudoteket på spa eller? kanske atlantis? kram!

2009-03-23 | 14:40:19
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: Jennyli

o det är sofia-kyrkan man ser genom fönstret :-D

2009-03-23 | 14:41:47
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback