Hejsan

Skrivet den 2008-09-25 klockan 12:51:48
Torsdag, en trist dag, ute är det mulet hoppas det spricker upp snart. Natten var jobbig då Nicole skulle skrika, gråta och sova i vår säng, med Nils också, lite liten plats över till mamma o pappa..

Skall till Överby på Lördag, eller ev Torp med en kär vän, handla kläder och skor, kul:-) Sen på söndag skall vi upp till Värmland, Sunne och fira Nicoles kusin som fyller år, han har köpt en liten jämte valp, hihi hoppas kunna visa lite fina kort på den. Vi är jätte sugna på att skaffa en jakthund till, en tysk letar som galningar efter bra hanar o tikar.

Vi var ju uppe i Årjäng hela helgen, det var kul, Nicole drog in pängarna och jag o Johan spelade bort dom, hehe. Vi handlade endel på marknaden och träffade trevligt folk. Att sova i husbil gick bra, lite kallt sista natten då vi blev utan värme några timmar..brrrrr...

Måste bara visa min lilla sööööta son:-)

  

Hata förkylningar

Skrivet den 2008-09-16 klockan 18:11:07
Nu är jag förbannat trött på att vara sjuk, fick en elak fökylning när Nicole började dagis igen och jag hostar än, hostat i  fem veckor nu och så kommer det igen..bläää nu är jag sjuk, Johan, Nicole och Nils och så skall jag vara pigg och glad som vanligt.. säket! Till helgen måste jag bara bli frisk för vi skall bo i husbil men familjen, uppe i Årjäng för då är det marknad och trav och en massa supa för de som kan, hoppas inte Johan dirkcer för mycket för det pallar jag bara inte. Jag tål inte fulla mäniskor så bra längre, tänker bara på mamma och allt jävla elände, inte lätt att försöka vara go o glad när jag bara blir acklad av allt fullt folk...

Snark vad trist det är här hemma på dagarna, jag har ingen att prata med..och så kommer vinten..mörkret och kylan fan hur skall jag överleva? jag behöver en solsemester men när skall vi ha tid med det?? Johan jobbar ju heeeela tiden..och flyga med Nils när han e så liten e kanske ingen bra idé, vi får nog ta semester när vi blir 65 men om jag känner johan rätt så jobbar ha då med, fast å andra sidan kommer jag att dö vid 53 år ålder så jag borde ju åka innan..

Nicole är så trottsig så det är inte sant, hon säger emot hela tiden, det tar kål på mig..att försöka hela tiden men bara få skit..så blir jag sur och då blir hon bara värre..gäller att vara glad med bestämd, då går det bra..emn ven fan e glad hela dagarna när men e trött, hungrig, ensam o nu sjuk??

Jag vill ut i skogen, jaga och plocka svamp..så vill jag handla kläder och ridsaker och vara mer med men häst..jag vill vara ego..få lite rolig tid..köpa nytt hus, renovera..trivas med mitt hem (vilket jag inte gör nu) köpa en ny bil och bara kööööra, träna men hund, köpa valp, träffa vänner..nya vänner, äta ute, spendera en helg bara med familjen och ha roligt, skratta, åka bort med en vän och bara njuta, jag vill bli något.....inte bara vara ful, sjuk och enändig.. tråååååååååååååååk

Tack för mig /Zandra
  

Fredag kväll

Skrivet den 2008-09-12 klockan 22:41:51
Så var helgen här igen..ska i morgon iväg till Överby för att handla kläder till mig (om jag hitter något vill säga) sen ska vi köpa nya regnkläder till Nicole, hon behöver dibbel uppsttning så hon har endel på dagis, nu är hon blöjfri vilket kan med föra olyckor, men än så länge har det bara hänt en olycka på två vekor, jätte skönt!
På söndag skall Nicoles kusin komfa avslutning och det ser jag fram emot.

Hade ju möte igår angående min mamma, vi hittade väll ingen klockren lösning utan får de vad som händer när huresvärden säger upp henne, förmodligen kommer hon då flytta tillfälligt till min moster och sedan få ett eget boende med boendestöd. Hoppas inerligt att detta skall lösa sig och att hon kanske kan bli en "riktig" mormor!

Måste bara få gnälla liiite....jag tycker det är så trist att bara vara hemma på dagarna, bläääääääää jag döööör jag vill ha kul, måste få komma ut och hitta på någon snart, jag har inte så många sanna vänner som bryr sig, kan väll bara komma på två el tre som jag värkligen trivs med och som jag tycker väääldigt mycket om, men det är väll bättre att ha få riktiga vänner än massa halvdanna..Det är bara en av dessa vänner som vet ALLT om mig, och ändå tycker om mig;-) hehe det är vänskap de... tack för att du finns!

Nu sover min lilla knodd och jag känner att jag också borde lägga mig, men får väll se när jag kommer i säng, skall försöka komma iväg till hästen i morgon också, han har ju ögoninflamation stackarn men det såg bättre ut nu idag så jag hoppas jag slipper ta ut vet.

Nä, tack för mig /Zandra
  

Det svåra valet!

Skrivet den 2008-09-11 klockan 09:49:08
Så, ska jag komma på vad jag vill göra med mitt liv, jätte svårt för det är så mycket som lockar mig och så finns det endel hinder också. Jag har just nu jätte sugen på att plugga i Skara till Djursjukvårdare, hade varit så kul, men då mådte jag läsa Biologi B först för att få söka in. Jag och min kommpis kommer att läsa på komvux nästa höst och då skall jag läsa: Biologi A, Teckenspråk 2, Kemi A, Matte B och Medicinsk grundkurs. Sen är det bara att söka och hoppas på det bästa!
Om inte det blir Skara så är jag inne på att försöka bli Kriminalvårdare, den utbildningen ligger i Göteborg och är en betald utbildning som man får gå efter man fått jobbet, dock krävdet 5års arbetserfarenhet vilket jag inte har... Polis har alltid varit mitt stora dröm yrke, men fråga är hur jag skall göra med den sex månaders yrkererfarenhet som behövs..då skulle jag behöva (och vilja) läsa till väktare i Göteborg och jobba som det först och söka undertiden, kursen kostar runt 10 tusen. Så jädrans svårt!!! Jag och min kommpis pratade om allt pluggande i går, och nu väntar vi bara på lite svar och jag ska till komvux på tisdag och fråga lite så får vi se om vi blir något klokare.

Idag skall jag iväg på ett viktigt möte, det käller min mamma som just nu befinner sig i ett alkoholmissbruk, jag skall hämta min moster, så skall vi åka till komunen. jag hoppas att det har någon bra lösning på detta för snart överlever hon inte, varför kan inte samhället hjälpa till innan det är försent? Måste det behöva gå så långt? fattar inte det, det gör mig så föbannad!! Hon måste få ett annat boende nu för annars står hon på gatan om några veckor.... Varför måste detta hända mig? Och stackars mina barn, tur att farmor och farfar finns iaf, men jag vill att barnen skall få ta det av min familj också.
ja, ja..får se vad de kommer fram till idag.

Tack för mig / zandra
  

Hej

Skrivet den 2008-09-10 klockan 12:36:13
Så, nu har jag också skaffat mig en blogg, som många andra! Jag har länge funderat över att skaffa en men inte kommit mig för att göra det, men så i förmiddags så läste jag en blogg som fick mig att bli arg och då tänkte jag att jag också ville skriva ner mina tankar och hur jag känner så att andra kan ta det av dem.

Ja, vad jag blev arg över va hur vissa tycker och tänker om VARGEN, att vi på landet minsann ska skylla oss själva och am vi vill slippa vargen skall vi flytta till storstan, VA? Som om alla skulle få plats där, och alla hästar, får och kor?! Nä, det löser inte vargfrågan, vi vill också kunna vara ute med våra djur i skogen, utan vargatacker. Vi har inte för lite varg i Sverige vi har för mycket, på tok för mycket! Om vi inte gör något nu kommer detta sluta i att ingen kommer ha kvar sina djur, inga öppna landskap och ingen svensk producerad mat, vill vi ha det så?
Jag återkommer i detta ämne senare!

Skriver också om min familj, stor och underbar älskar alla otroligt mycket. men jag har endel svårigheter med den också vilket jag kommer skriva om här, måste få ur mig allt!

Så, slutskrivet för första gången.. Ikväll skall jag till en kär vän och bara ha det gott:-)

Tack för mig /Zandra
  

RSS 2.0