Dagisplats!!

Skrivet den 2009-10-29 klockan 13:11:26
Idag fick jag ett berv om ett plaseringserbjudande till Nils, om att för börja på Dalaborgs förskola=)
Samma dagis som Nicole! Är det inte underbart?? Åh, vad glad jag är!! han ska börja den 1 dec och jag börjag komvux den 18jan=) sen är ju flytten klar till dec så det passar ju jätte bra detta!!!

Igår va jag och Maja på bio, vi kollade på "THIS IS IT". Jag har sen liten tjej älskat MJ:s musik och dans, mitt första kassetband var Dangerous=)
Filmen var otroligt bra! helt underbar människa han var! Vilken oerhörd kärlek! Fantastisk röst och dansen var helt makalös!! Så tråkigt att han inte fick göra de här sista 50 konserterna för fan va de hande blivit BRA!!


  

Niquita frisk nu??

Skrivet den 2009-10-22 klockan 07:37:02
Niquita började kissa blod igen för en tid sen och fick åka in till Skara djursjukhus i tisdags för mer provtagning och undersökningar! Denna gång hittade de inget på njurarna (som sist) men nu hittade de bakterier i urinen som det aldrig hittat förr, om dessa är orsaken eller om dom kommit in just för att det är blid där, det vet vi inte än! Det är skickat på odling och Niquita är satt på antibiotika och smärtstillande!
  

Vårat nya hus!!

Skrivet den 2009-10-20 klockan 11:26:35

Den 15 oktober fick vi tillträde till vårat nya hus och sen dess har vi varit där varje dag! Det är super mycket som ska renoveras!
Jag har tagit kort på alla rummen i huset så att ni ska får se hur det ser ut före och sen efter renoveringen!

Nu blir det många bilder!




Grov entré





Kontor





WC



Kök





Nicoles rum





Hall/korridor eller vad man säger...??




Nils rum





Mitt och Johans rum





Vardags rum





Bad





Entrén, trappa ner och hall nere





Gille stugan



Hobby rum





Garage





Gästrum



Pannrum



Nere vid tvätten



Matkällare



Tvättstugan



Torkrum



Trappa upp till grov entrén


Så, jag tror detta va allt inne=)
Ska ta mer kort och lagga ut på stall och verkstad mm...

Mer bilder på renoverningen kommer också=)

 

 

 

 

 

 



  

Hjälp tack!

Skrivet den 2009-10-09 klockan 09:08:37
Jag skulle vilja lägga upp lite youtube klipp här på bloggen men vet inte hur man gör!
Någon som kan hjälpa mig??

  

Myntas första rådjur

Skrivet den 2009-10-02 klockan 17:31:51
Igår var det 1okt och det betyder att vi äntligen får släppa våra hundar! Niquita ska jaga gris nere i skåne och småland både lördag och söndag så för henne blev det inget släpp igår.
Mynta som nu är 5 månader fick komma med ut i skogen. jag Johan och Nils var ute, vi började med att jag och Mynta gick in i skogen och Johan stod i kanten av gärdet. jag visade ner Mynta i de täta björkarna (där det ofta står rådjur) efter någon minut hör jag ett duns och några skutt till vänster och mynta söker fortfarande lite mer till höger, jag går fram mer och står uppe på ett litet berg och ser då hur mynta söker sig mot vänster och tar upp=)
Drevet går fint och håller på i ca 5min. Efter avslutat derv kommer hon tillbaka till mig utan problem, vi går ut till Johan och ser då rådjur stå på andra sidan bäcken. Johan smyger iväg längs kanten, över bäcken och ut på en stenudde. Jag, Nils och Mynta går över gärdet och till en bro över bäcken och kommer på rådjurena från andra hållet. Rådjuren sätter fart mot stenudden där Johan står och Mynta efter. Johan skjuter en killing som Mynta ÄÄÄLSKAR!!!


Bild tagen med mobilkamera med en inte så still Mynta=)


samma här




En liten jägare:P
  

RSS 2.0