Gog morgon

Skrivet den 2008-11-20 klockan 08:40:44
Igår var Sigvard här för att prata om Nils dop. Det gick bra och nu är det mästa klart. Det kommer komma ca 40st på barndopet, hjälp! Sen skall vi bjuda på middag för ca 30st, det lutar åt rådjursadel.
Gudstjänsten kommer börja med lite prat om Advent och en psalm, sedan börjar själva dopet med en sång, (Handens fem fingrar) sen kommer Nils räckas över till Sigvard och döpas för att sen räckas över till gudfar Peter. Dopet avslutas med psalmen Tryggare kan ingen vara. Jag är lite nervös eftersom det är första advent och kyrkan kommer vara fylld med folk som vi inte känner, men,men det går nog bra.

Idag är det stängningsdag på dagis, så Nicole är hemma med mig och Nils, får se vad vi skall hitta på för skoj. Hela huset är ju upp o ner för att vi renoverar men nått får vi göra, kanske gå ut och leka.
Nils sov inte bra i natt, han ville han mat tre gånger och mellan det så gnällde han jätte mycket, funderar på att börja ge honom smakisar eller gröt så han får mer än bara bröstet, det kan behövas, han är ju rätt stor.



Nils i sin matstol
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback